YouTube'a Attığınız Yorumları Nasıl Silebilir veya Değiştirebilirsiniz?

19
11
6
1
1
Geçmişte YouTube'da attığınız bir yorumdan pişmanlık duyuyor ve bu yorumu kaldırmak veya değiştirmek istiyorsanız bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Gelin, YouTube yorumlarınızı nasıl görebileceğinizi anlatalım.

Dünya’nın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube’a bugüne kadar 5 milyardan fazla video yüklendi. Dev platformu ziyaret eden kullanıcılar, her gün toplamda 5 milyar farklı videoyu izliyor; bu videoları beğeniyor, paylaşıyor ve yorum yapıyor. Bu istatistikleri düşündüğümüzde her gün YouTube’a giren biriyseniz sizin de bugüne kadar en az bir videoya yorum atmış olmanız muhtemel.

Attığınız yorumların şu anda gereksiz olduğunu düşünüyor, bu yorumlarınızdan pişmanlık duyuyor ya da en basitinden yorumunuzu kalıcı olarak silmek istiyor olabilirsiniz. Peki YouTube’da bir videoya attığınız yorumları nasıl bulabilirsiniz? Gelin size YouTube yorumlarınızı nasıl silebileceğinizi ya da değiştirebileceğinizi anlatalım.

YouTube yorumlarınızı nasıl bulabilirsiniz?

youtube yorum

YouTube’da yorumlarınızı bulmanız aslında birkaç tık uzağınızda. Aşağıdaki adımları takip ederek YouTube yorumlarınızı kolaylıkla bulabilir ve silebilir ya da değiştirebilirsiniz.

  • YouTube anasayfasında iken sol kenardaki bölümde ‘Geçmiş’ seçeneğine basın. Menü ekranınızda gözükmüyorsa YouTube logosunun yanındaki üç paralel çizgiden oluşan ikona tıklayın.

youtube yorum silme değiştirme

  • Açılan sayfanın sağ kenarında bulunan bölümden ‘Yorumlar’ seçeneğine basın. Bu kısımda aynı zamanda arama geçmişinizi de görebilir ve istediğiniz aramayı, geçmişinizden kalıcı olarak silebilirsiniz.

youtube yorum silme değiştirme

  • Yorumlar seçeneğini seçtikten sonra karşınıza yorum yazdığınız her video ve yorumda ne yazdığınız çıkacaktır. Yorumu düzenlemek ya da silmek istiyorsanız yorumun yanında bulunan üç nokta ikonuna basın ve istediğiniz seçeneği seçin.
  • Yorumunuzu düzenlemek üzere ‘Düzenle’ seçeneğine bastıysanız YouTube tarafından videoya yönlendirilirsiniz. Ardından yorum yazma kısmında bulunan eski yorumunuzu buradan değiştirebilir ve düzeltmek istediğiniz şekilde yeni yorumunuzu yazabilirsiniz.
  • Diğer bir yandan yorumunuzu silmek için ‘Sil’ seçeneğine bastıysanız herhangi bir sayfaya yönlendirilmiyorsunuz. Karşınıza çıkan uyarıda ‘Sil’ seçeneğine basarak yorumunuzu kalıcı olarak silebilirsiniz.

YouTube'daki yorumlarınızı nasıl sileceğinizi anlattığımız yazımızın sonuna geldik. Benzer rehberlerden haberdar olmak için takipte kalın.

19
11
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
11
6
1
1