Youtube 100 Bin Abone Ödülümüze Sonunda Kavuştuk!

25
7
3
2
1
Youtube'dan gelen bir kargo, ofisimizi neşeye boğdu desek yeridir. Bu bir tebrik kargosuydu. Güzelce bir çerçevenin üzerinde, abone sayımızın 100.000'e ulaşmasını kutlayan bir yazı vardı. Bizler bu kutlamayı hepiniz adına kabul ediyoruz aslında. Çünkü bizi takip eden, seven izleyicilerimiz sayesinde bu ufak ama anlamı büyük hediyeye ulaştık.

Youtube'dan gelen bir kargo ,ofisimizi neşeye boğdu desek yeridir. Bu bir tebrik kargosuydu. Güzelce bir çerçevenin üzerinde, abone sayımızın 100.000'e ulaşmasını kutlayan bir yazı vardı. Bizler bu kutlamayı hepiniz adına kabul ediyoruz aslında. Çünkü bizi takip eden, seven izleyicilerimiz sayesinde bu ufak ama anlamı büyük hediyeye ulaştık. 

Bu sayıya ulaşmanın verdiği mutluluğun tarifi biraz zor. Kanalımızı ilk açtığımız zamandan beri bir çok hedef koymuştuk aslında kendimize.  Her zaman, herkesin anlayabileceği dilden konuşacağız dedik. İnsanları sıkmamaya ve teknolojiyle ilgisi olmayan birine bile, teknolojiyi çok sevdirebilecek videolar hazırlamaya özendik. Kısıtlı bir ekiple yola koyulduk. Şimdi sizleri de yanımıza alarak kocaman bir aile olduk

Youtube gibi dünyanın en iyi sitelerinden birinden böyle bir tebrik gelmesi bizleri çok gururlandırdı. Bu gururda sizin de payınız çok yüksek. 

Dileriz ki "Webtekno Ailesi'ni" birlikte çok daha fazla büyütebiliriz. Bizler ekip olarak bugüne kadar sizi biraz olsun eğlendirebildiysek, bunun yanında biraz da bilgi verebildiysek ne mutlu bize. Bize inanıp,bizi sevenleri hiç üzmeden, her zaman samimiyetimizi koruyacağız. Hepinize yürekten teşekkür ederiz.

Ha birde 1 milyon abone olunca altın rengini yolluyormuş youtube. Hep birlikte alırız bir dal, di mi?


25
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
7
3
2
1