Japonya'da Geçecek Assassin's Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi

20
4
2
0
0
Ubisoft, uzun süre "Red" kod adıyla bilinen yeni Assassin's Creed Shadows için ilk fragmanı yayımladı.

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Assassin’s Creed serisinin hayranlarını çok heyecanlandıracak bir açıklama yapmıştı. Şirket, şimdiye kadar Assassin’s Creed Codename Red kod adıyla bilinen oyunun isminin Assassin's Creed Shadows olacağını açıklamıştı.

Oyundan ilk fragman da geldi.

Assassin's Creed Shadows ilk fragmanı

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows’un ilk fragmanını 15 Mayıs Çarşamba günü TSİ 19.00’da yayımlayadı. Bu sinematik fragman, oyuncuları seriden alıştıklarından çok farklı bir ortama götürecek yapıma ilk bakışı atmamızı sağlayadı.

Oyunda Japonya’ya gideceğiz

Assassin’s Creed Shadows hakkında detaylar çok az olsa da birkaç şey biliyoruz. Oyun, bizi feodal Japonya dönemlerine götürerek daha önce pek görmediğimiz bir ortamda geçecek. Daha önce paylaşılan posterde elinde bıçak tutarken görebildiğimiz yepyeni bir karakteri göreceğiz. Yine iki oynanabilir karakter olma ihtimali var. Sızıntılar, birinin samuray diğerinin ise shinobi (ninja) olabileceğini söylüyordu. Fragman bu sorulara da cevap verdi. 

Fragmanda görüldüğü kadarıyla tek siyahi samuray olan Yasuke ve bir ninjayı oynayacağımız oyun, Japonya'da Tokugawa Hanedanlığı'nın Japonya'yı birleştirdiği dönemde geçecek. Bu dönemde samuraylar da ortadan kalkmıştı. Yasuke ise Singoku Jidai olarak adlandırılan dönemde Oda Nabunaga'ya da hizmet etmiş bir isimdi. Ninja karakterimizin ismi ise Naoe olarak açıklandı.

Oyunun çıkış tarihi de 15 Kasım olarak açıklandı. PC, PS5, Xbox X/S ve Luna'ya çıkacak olan oyunun ön sipariş fiyatı da 1.749 TL olarak açıklandı. 

20
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
0
0